Afhaal in Hilversum

Heerlijk onbeperkt Aziatisch Eten

Tafel reserveren, afhalen en bezorgen

Kindvriendelijk restaurant met kinderhoek

Onze afhaal in Hilversum is de perfecte optie wanneer u geen zin heeft om buiten de deur te eten, maar wel een culinaire belevenis wilt hebben. U gaat naar onze online menukaart, u klikt aan wat u lekker vindt en vervolgens kiest u ervoor of u wil afhalen of laten bezorgen. Afrekenen gaat ook heel eenvoudig via iDeal of creditcard. U hoeft dan bij ons aan de kassa of aan de deur niet meer contant af te rekenen.

Zin om te dineren bij ons all-in-restaurant in Hilversum?

Nu reserveren
Sushi bestellen

Ontdek onze all-in concept

Evenementen
Evenementen
Sushi
Wokken & grillen
Wokken & grillen
Dessert
Dessert
Kinderen
Kinderen
{"visible_panels":"5","width":"2400","height":"700","orientation":"horizontal","panel_distance":"0","max_openedaccordion_size":"50%","open_panel_on":"hover","shadow":"true","autoplay":"false","mouse_wheel":"false"}

Afhaal is dé manier om lekker thuis op de bank genieten

Afhaal bij Restaurant Su ─ of dat nu voor afhalen of bezorging is ─ gaat bij ons vrij eenvoudig. Wilt u eten bestellen, dan heeft u bij ons de ruime keuze uit heel veel lekkere maaltijden. Als u graag uitgebreid tafelt, dan is het familiepakket voor vier personen een goede optie. Zit u lekker in de tuin aan de borrel en eet u graag verschillende kleine hapjes? Kies dan ons borrelpakket met onder andere sushi, loempia’s en gefrituurde garnalen. Vooral bij een goede wijn smaken deze kleine hapjes erg lekker. Met uw collega’s kunt u ook gebruikmaken van onze afhaal. Wij bezorgen ook voor grote groepen. Bestelt u voor meer dan tien personen? Geef het dan op tijd aan ons door, zodat wij alles op tijd voor u klaar hebben staan.

Onze tarieven

DI-WO-DO

30,-p.p
 • €3,- per kind (1 t/m 3 jaar)
 • €13,95 per kind (4 t/m 10 jaar)
 • All-in buffet
 • 3 uur onbeperkt genieten daarna €2,- per 30 min. p.p (kinderen €1,-)

VR-ZA-ZO

32,50p.p
 • €3,- per kind (1 t/m 3 jaar)
 • €15,95 per kind (4 t/m 10 jaar)
 • All-in buffet
 • 3 uur onbeperkt genieten daarna €2,- per 30 min. p.p (kinderen €1,-)

SPECIALE DAGEN

42,95p.p
 • €3,- per kind (1 t/m 3 jaar)
 • €21,95 per kind (4 t/m 10 jaar)
 • All-in buffet
 • 3 uur onbeperkt genieten daarna €2,- per 30 min. p.p (kinderen €1,-)

Bezoek ons restaurant voor een bedrijfsuitje of familiegelegenheid

Als u liever toch uit eten gaat, dan kan dat natuurlijk ook. Als kindvriendelijke restaurant zijn wij er voor de hele familie. Zelf kunt u met uw partner of familie ontspannen genieten van het uitgebreide buffet en de ontspannen sfeer van het restaurant. Daarnaast is ons restaurant het leukste restaurant voor een bedrijfsuitje. Zelfs de collega die een moeilijke eter is, kan bij ons terecht. Maak nu snel je reservering of bestel afhaal in Hilversum bij restaurant Su. Dat doe je via ons reserveringssysteem of telefonisch op 035 – 6248123.

Bezoek Restaurant Su in Hilversum

Reserveren

Plaats reserveren

Jarig?

Bekijk de voorwaarden