All-in concept

Hoe werkt het?

In ons restaurant werken wij met een all-in dining concept. Dit betekent dat u bij ons voor een vast bedrag onbeperkt kunt genieten van ons eten en drinken.*

TEPPAN YAKI GRILL

Onze specialiteit is de Japanse Teppan Yaki grill. Hier kunt uit ons breed assortiment van verschillende soorten vlees, vis en groente zelf samenstellen wat u wil laten klaarmaken op de grill.

Wanneer u uw bordje heeft samengesteld, bevestigt u één van de knijpers die op uw tafel liggen aan uw bordje en dan kunt u het zo achterlaten bij de kok. Wanneer uw bestelling klaar is, wordt het door ons personeel naar uw tafel gebracht.

WOK

Naast de Teppan Yaki grill kunt u ook verse gerechten laten wokken bij ons. Ook hier kunt u uw eigen bord samenstellen met verschillende soorten vlees, vis en groente. Nadat u uw bord heeft samengesteld kunt u het overhandigen aan onze kok en een saus uitkiezen waarmee uw gerecht mee gewokt gaat worden. Onze kok wokt het dan ter plekke voor uw klaar en dan kunt u het meteen weer meenemen naar uw tafel.

SUSHI

Wij bieden in ons restaurant dagelijks verse, huisgemaakte sushi. Met de verscheidenheid van onze sushi kan iedere sushiliefhebber onbeperkt zijn hart ophalen.

BUFFET

Naast het ruime aanbod van de Teppan Yaki, de wok en sushi, bieden wij ook nog een uitgebreid warm buffet aan met verschillende Aziatische specialiteiten, gefrituurde hapjes en gestoomde dim sum. Hier kunt u ook uw gerechten aanvullen met nasi, bami of witte rijst, en voor de liefhebber zijn er natuurlijk ook verschillende soepen beschikbaar.

SALADES

Dagelijks worden er verse salades en andere koude gerechten bereidt voor ons koud buffet. En wanneer het seizoen het toelaat bieden wij hier ook verschillende zeevruchten aan, zoals grote garnalen en verse oesters.

DESSERT

Om uw avond goed af te sluiten bieden wij u een uitgebreid assortiment aan ijs, vers fruit en gebak. Heerlijk voor bij een kopje versgemalen koffie of thee uit onze automaten of gewoon op zichzelf. En vergeet ook zeker niet te snoepen van onze grote chocoladefonteinen.