All-you-can-eat in Hilversum

Heerlijk onbeperkt Aziatisch Eten

Tafel reserveren, afhalen en bezorgen

Kindvriendelijk restaurant met kinderhoek

Onze all-you-can-eat voor sushi in Hilversum is een fijne plek om te eten en te genieten met de familie. Elke gast – van jong tot oud – gaat bij ons met een grote glimlach de deur uit. Ons concept sluit namelijk aan op ieders wensen. Voor de volwassenen hebben wij een uitgebreid buffet. Als kindvriendelijk restaurant hebben wij een speelhoek voor de kleinsten van het gezin. Ook ons menu is geliefd bij de kinderen.

Heeft u geen zin om te koken voor de hele familie? En wilt u er zeker van zijn dat iedereen lekker eet en geniet tijdens een avondje uit? Bij onze all-you-can-eat voor sushi in Hilversum heeft u nergens omkijken naar.

Zin om te dineren bij ons all-in-restaurant in Hilversum?

Nu reserveren

Ontdek onze all-in concept

Evenementen
Evenementen
Sushi
Wokken & grillen
Wokken & grillen
Dessert
Dessert
Kinderen
Kinderen
{"visible_panels":"5","width":"2400","height":"700","orientation":"horizontal","panel_distance":"0","max_openedaccordion_size":"50%","open_panel_on":"hover","shadow":"true","autoplay":"false","mouse_wheel":"false"}

Eten en drinken voor een vast bedrag

Het mooie van onze all-you-can-eat inclusief drank in Hilversum is, dat u per persoon een vast bedrag betaalt. Hier zitten non-alcoholische dranken, een uitgebreid buffet en een 3 uur lange zit bij inbegrepen. Het buffet biedt u de keuze uit sushi, wokmaaltijden, dim sum-hapjes en heerlijke toetjes. De kinderen kunnen kiezen voor bijvoorbeeld frietjes en kipnuggets.

Uiteraard serveren wij bij restaurant Su ook alcoholische dranken. Onze huisbieren en -wijnen serveren wij voor een meerprijs van € 1,50 per glas. Als u sterke drank of een cocktail wil, vraag dan de prijzen bij ons personeel. Dan maken wij een heerlijke Irish of Italian coffee voor u bij het dessert. Buiten de speciale drankjes, is ons concept echt all-you-can-eat inclusief drank.

All-you-can-eat voor sushi in Hilversum: met familie of als bedrijfsuitje

Ons concept van all-you-can-eat inclusief drank maakt ons een leuk restaurant voor grote groepen. Omdat ons restaurant onbeperkt eten serveert, zijn wij populair bij familiegelegenheden en grote vriendengroepen. Mensen komen graag naar ons toe als zij hun verjaardag willen vieren. Bent u binnenkort jarig? Laat het dan ons even weten. Als u met drie betalende volwassenen of meer komt op uw verjaardag, wacht u bij ons een leuke verrassing.

Onze tarieven

DI-WO-DO

30,-p.p
 • €3,- per kind (1 t/m 3 jaar)
 • €13,95 per kind (4 t/m 10 jaar)
 • All-in buffet
 • 3 uur onbeperkt genieten daarna €2,- per 30 min. p.p (kinderen €1,-)

VR-ZA-ZO

32,50p.p
 • €3,- per kind (1 t/m 3 jaar)
 • €15,95 per kind (4 t/m 10 jaar)
 • All-in buffet
 • 3 uur onbeperkt genieten daarna €2,- per 30 min. p.p (kinderen €1,-)

SPECIALE DAGEN

42,95p.p
 • €3,- per kind (1 t/m 3 jaar)
 • €21,95 per kind (4 t/m 10 jaar)
 • All-in buffet
 • 3 uur onbeperkt genieten daarna €2,- per 30 min. p.p (kinderen €1,-)

Onze all-you-can-eat voor sushi in Hilversum is een leuk restaurant voor een bedrijfsuitje. Als eventplanner hoeft u niet bang te zijn dat uw collega’s iets niet lusten. Vanwege onze ruime keuze is er voor ieder wat wils. Dus heeft u iets te vieren vanwege behaalde targets of een jubileum? Boek nu uw tafel via ons reserveringssysteem of bel op 035 – 6248123.

Anderen bekeken ook:

All-in-restaurant | Wok Hilversum | Buffetrestaurant

Bezoek Restaurant Su in Hilversum

Reserveren

Plaats reserveren

Jarig?

Bekijk de voorwaarden