Arrangementen

Voor ieder wat wils!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc ultrices auctor sapien id cursus. Aliquam maximus turpis in vehicula semper.

Nu reserveren

Evenementen

Heeft u iets te vieren?

Zowel voor verjaardagen, bedrijfsfeesten , familiefeesten , kinderpartijtjes en team-uitjes bent u bij ons aan het juist adres. Door onze all-in prijzen weet u precies hoe veel geld u kwijt bent. Wij hebben aparte zalen voor max 28 en max 50 personen voor als u iets meer privacy wilt. Ook bieden wij het gelegenheid voor bedrijven om op rekening te eten. Neem contact op met ons voor de voorwaarden.

En wist u al dat u op de dag van uw verjaardag gratis kunt eten als u met minstens 3 andere betalende gasten komt? (tonen van een geldig legitimatie is verplicht)

Voor vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen op 035-6248123 of mailen naar restaurantsuhilversum@gmail.com.

Uiteraard kunt u ook op afspraak in ons restaurant onder genot van een drankje de mogelijkheden of wensen met ons bespreken.

Wokken

Onze wok blijft altijd één van onze specialiteiten. Snel, lekker en gezond. Lees hier in 3 stappen hoe het wokken bij ons werkt.

Stap 1: kies uw ingrediënten uit. Alle ingrediënten die voor de wok zijn bedoeld staan voor de wok. (De rauwe producten voor de wok niet samen op 1 bord doen met de rauwe producten voor de grill of andere kant en klare dingen van de buffet)

Stap 2: Geef uw ingrediënten door aan de kok die achter de wok staat en kies uw saus.

Stap 3: Wacht even bij de wok tot dat het klaar is. Dit zou ongeveer 2-3 minuten moeten duren. (u kunt nu andere kant en klare dingen erbij doen zoals rijst, bami of patat)

Teppan yaki (Japanse grill)

Onze absolute hoofdattractie volgens vele vaste klanten. Lees hier in 3 stappen hoe de teppan yaki bij ons werkt .

Stap 1: Neem de houten wasknijper van uw tafel mee naar de grill en kies uw ingrediënten uit. Alle ingrediënten voor de teppan yaki staan voor de teppan yaki. ( de rauwe producten voor de teppan Yaki niet samen op 1 bord doen met de rauwe producten van de wok of kant en klare dingen van de buffet )

Stap 2: Leg uw bord met ingrediënten neer bij de teppan yaki met de houten wasknijper van uw tafel.

Stap 3: U kunt nu iets anders gaan doen. Wij brengen uw gekozen producten aan tafel wanneer deze klaar zijn. Uw hoeft dus niet te wachten zoals bij de wok maar hou wel rekening met 15- 20 minuten.

Dessert

Vergeet niet om plek over te houden voor onze lekkere desserts! Geniet van de vele variaties verse vruchten en gebakjes in combinatie met onze chocolade fontein.

Ook staat er altijd iemand klaar om een verse crème brule of pannenkoek voor u klaar te maken.

Voor de kids

Wilt u zorgeloos uiteten maar heeft u kinderen die moeilijk stil kunnen zitten? Bij restaurant Su bent u dan aan het juiste adres. Wij zijn voorzien van een kinderhoek met een ballenbak. Ook hebben wij vele gerechten in ons buffet waar de kinderen dol op zijn. Neem bijvoorbeeld de vers gebakken pannenkoekjes bij onze dessert buffet, de chocolade fontein , de patatjes, frikadellen en kipnuggets bij kant en klare buffet. Hierdoor kunt u rustig genieten terwijl uw kind zich vermaakt.

Klik hier voor de tarieven voor kinderen.

Wat scoren wij?

de gemiddelde scoren zijn afgeleid van de volgende platformen