Het kindvriendelijke restaurant

Heerlijk onbeperkt Aziatisch Eten

Tafel reserveren, afhalen en bezorgen

Kindvriendelijk restaurant met kinderhoek

In ons kindvriendelijke restaurant in Hilversum voelen zowel u als de kinderen zich comfortabel. Heeft u met uw gezin de afgelopen periode genoeg thuis gezeten en wilt u er nu met zijn allen een avondje op uit? Als u kleine kinderen heeft, voelt dat soms lastig. U wilt lekker ontspannen en de kleintjes vinden het juist leuk om te spelen. In ons restaurant met kinderspeelhoek geniet u zorgeloos van het heerlijke eten, terwijl uw kinderen lekker kunnen spelen of een film kunnen kijken.

Zin om te dineren bij ons all-in-restaurant in Hilversum?

Nu reserveren

Ontdek onze all-in concept

Evenementen
Evenementen
Sushi
Wokken & grillen
Wokken & grillen
Dessert
Dessert
Kinderen
Kinderen
{"visible_panels":"5","width":"2400","height":"700","orientation":"horizontal","panel_distance":"0","max_openedaccordion_size":"50%","open_panel_on":"hover","shadow":"true","autoplay":"false","mouse_wheel":"false"}

Ons kindvriendelijke restaurant met onbeperkt eten

Wat ons nog meer geliefd maakt bij jong en oud, is het feit dat wij een restaurant met onbeperkt eten zijn. Kinderen zijn soms moeilijke eters en vinden niet alles lekker. Daar doen wij natuurlijk iets aan. De kinderen kunnen bij ons ook gewoon friet en kipnuggets bestellen als zij liever geen sushi of ander Aziatisch eten willen. Ons restaurant is er daarom voor de grote én kleine eter.

Restaurant met kinderspeelhoek

Heeft een all-in-restaurant voor u een ongezellige reputatie? Bij ons kindvriendelijke restaurant met een speelhoek ziet u dat dit niet altijd waar is. De tijd die u bij ons bent, zit u aan mooie houten tafels en in comfortabele fluwelen stoelen. Leun dus op uw gemak achterover terwijl u aan het eten bent. Wij verzorgen voor u de rest. Doordat wij een restaurant met kinderspeelhoek zijn, kunnen uw kinderen lekker spelen met het speelgoed of ravotten in de ballenbak. Dat maakt de avond voor hen extra leuk.

Onze tarieven

DI-WO-DO

35,50p.p
  • €5,- per kind (1 t/m 3 jaar)
  • €17,- per kind (4 t/m 10 jaar)
  • All-in buffet

VR-ZA-ZO

37,50p.p
  • €5,- per kind (1 t/m 3 jaar)
  • €19,- per kind (4 t/m 10 jaar)
  • All-in buffet

SPECIALE DAGEN

42,50p.p
  • €5,- per kind (1 t/m 3 jaar)
  • €21,95 per kind (4 t/m 10 jaar)
  • All-in buffet

Uit met de familie in ons kindvriendelijk restaurant

Wij zorgen ervoor dat u bij ons echt een avondje uit bent. In ons kindvriendelijke restaurant is niks te gek. Vooral onze chocoladefontein is geliefd bij jong en oud. In ons restaurant met kinderspeelhoek vermaken de kleintjes zich altijd goed. Vooral de ballenbak is populair bij de kinderen. Met het speelgoed dat wij hebben, kunnen ouders zich ook echt even ontspannen. Wilt u er een avondje op uit met de familie? Reserveer via ons boekingssysteem of maak telefonisch een reservering via 035 – 6248123.

Anderen bekeken ook:

Sushirestaurant | Uit eten Hilversum | Afhaal Hilversum   

Bezoek Restaurant Su in Hilversum

Reserveren

Plaats reserveren

Jarig?

Bekijk de voorwaarden