Wokken

Onze wok blijft altijd één van onze specialiteiten. Snel, lekker en gezond. Lees hier in 3 stappen hoe het wokken bij ons werkt.

Stap 1: kies uw ingrediënten uit. Alle ingrediënten die voor de wok zijn bedoeld staan voor de wok. (De rauwe producten voor de wok niet samen op 1 bord doen met de rauwe producten voor de grill of andere kant en klare dingen van de buffet)

Stap 2: Geef uw ingrediënten door aan de kok die achter de wok staat en kies uw saus.

Stap 3: Wacht even bij de wok tot dat het klaar is. Dit zou ongeveer 2-3 minuten moeten duren. (u kunt nu andere kant en klare dingen erbij doen zoals rijst, bami of patat)

Grillen

Onze absolute hoofdattractie volgens vele vaste klanten. Lees hier in 3 stappen hoe de teppan yaki bij ons werkt .

Stap 1: Neem de houten wasknijper van uw tafel mee naar de grill en kies uw ingrediënten uit. Alle ingrediënten voor de teppan yaki staan voor de teppan yaki. ( de rauwe producten voor de teppan Yaki niet samen op 1 bord doen met de rauwe producten van de wok of kant en klare dingen van de buffet )

Stap 2: Leg uw bord met ingrediënten neer bij de teppan yaki met de houten wasknijper van uw tafel.

Stap 3: U kunt nu iets anders gaan doen. Wij brengen uw gekozen producten aan tafel wanneer deze klaar zijn. Uw hoeft dus niet te wachten zoals bij de wok maar hou wel rekening met 15- 20 minuten.

Wat scoren wij?

de gemiddelde scoren zijn afgeleid van de volgende platformen