All-in-dining

Heerlijk onbeperkt Aziatisch Eten

Tafel reserveren, afhalen en bezorgen

Kindvriendelijk restaurant met kinderhoek

Als u maximaal wilt ontspannen tijdens een avondje uit eten, dan is onze all-in-dining in Hilversum de beste gelegenheid. Ons bedienend personeel en keukenpersoneel zorgt ervoor dat u nergens omkijken naar heeft. Wij maken uw tafel gereed aan de hand van uw reservering, zorgen ervoor dat alle hapjes klaarstaan en zetten de drankjes koud voor u. Het enige dat u hoeft te doen is lekker achterover  leunen. Behalve op de momenten dat u langs ons buffet loopt natuurlijk. In ons all-in-dining heeft u de ruime keuze uit allerlei verschillende Aziatische maaltijden.

Zin om te dineren bij ons all-in-restaurant in Hilversum?

Nu reserveren

Ontdek onze all-in concept

Evenementen
Evenementen
Sushi
Wokken & grillen
Wokken & grillen
Dessert
Dessert
Kinderen
Kinderen
{"visible_panels":"5","width":"2400","height":"700","orientation":"horizontal","panel_distance":"0","max_openedaccordion_size":"50%","open_panel_on":"hover","shadow":"true","autoplay":"false","mouse_wheel":"false"}

Uit eten in onze all-in dining met de hele familie

Wilt u uit eten met de hele familie? Bij ons voelt u zich zeker thuis. Van ons uitgebreide buffet zit iedereen te smullen – van jong tot oud. De wokmaaltijden van onze all-in dining zijn erg populair, want deze kunt u zelf samenstellen. Kies uit een lekker mals stukje vlees, verse vis of een vegetarische eiwitbron, zoals tofu of ei. Daarnaast kiest u met welke saus u de wokmaaltijd op smaak brengt. Denk hierbij aan een kruidige, pittige of zoetzure saus. Wij zorgen voor iedereen. Door het lekkere eten en de knusse sfeer, is het zo goed als vanzelfsprekend dat iedereen het naar zijn zin heeft in ons restaurant.

Genieten van de Japanse keuken

Als Japans all-in-restaurant serveren wij de beste sushi met verschillende smaken. Daarnaast serveren wij elke week een special van het huis, ofwel een echte Japanse sushiverrassing. Daarbij serveren wij heerlijke zeewiersalade, edamame bonen en gefrituurde garnalen als bijgerecht. Dus zoekt u een Japans restaurant met ruime keuze? Dan bent u bij onze all-in dining aan het juiste adres.

Onze tarieven

DI-WO-DO

30,-p.p
 • €3,- per kind (1 t/m 3 jaar)
 • €13,95 per kind (4 t/m 10 jaar)
 • All-in buffet
 • 3 uur onbeperkt genieten daarna €2,- per 30 min. p.p (kinderen €1,-)

VR-ZA-ZO

32,50p.p
 • €3,- per kind (1 t/m 3 jaar)
 • €15,95 per kind (4 t/m 10 jaar)
 • All-in buffet
 • 3 uur onbeperkt genieten daarna €2,- per 30 min. p.p (kinderen €1,-)

SPECIALE DAGEN

42,95p.p
 • €3,- per kind (1 t/m 3 jaar)
 • €21,95 per kind (4 t/m 10 jaar)
 • All-in buffet
 • 3 uur onbeperkt genieten daarna €2,- per 30 min. p.p (kinderen €1,-)

Neem uw kinderen mee naar onze dining

Wilt u niet alleen genieten van onze all-in dining maar ook zorgen dat uw kinderen een leuke tijd hebben. Wij zijn een uiterst kindvriendelijk restaurant met een kinderhoek met speelgoed, een ballenbak en lekker eten voor de kleintjes. Boek nu uw tafel bij restaurant Su via ons reserveringssysteem of bel naar 035 – 6248123.

Bezoek Restaurant Su in Hilversum

Reserveren

Plaats reserveren

Jarig?

Bekijk de voorwaarden