Restaurant voor een bedrijfsuitje

Heerlijk onbeperkt Aziatisch Eten

Tafel reserveren, afhalen en bezorgen

Kindvriendelijk restaurant met kinderhoek

Wanneer u een restaurant zoekt voor een bedrijfsuitje, omdat u iets te vieren heeft met uw team of bedrijf, komt u naar Restaurant Su in Hilversum voor onze heerlijke sushi. Wij staan erom bekend een leuk restaurant voor een uitje met een groep collega’s te zijn. Zeker als u met een grote groep komt, is het all-in diningconcept zeer aantrekkelijk. Elke collega kan pakken wat hij of zij wil.

Zin om te dineren bij ons all-in-restaurant in Hilversum?

Nu reserveren

Ontdek onze all-in concept

Evenementen
Evenementen
Sushi
Wokken & grillen
Wokken & grillen
Dessert
Dessert
Kinderen
Kinderen
{"visible_panels":"5","width":"2400","height":"700","orientation":"horizontal","panel_distance":"0","max_openedaccordion_size":"50%","open_panel_on":"hover","shadow":"true","autoplay":"false","mouse_wheel":"false"}

Een ideaal restaurant voor een bedrijfsuitje

Voor een bedrijfsuitje of andere aangelegenheid bent u bij ons restaurant niet enkel beperkt tot sushi. Wij zijn namelijk een wok en oriëntaal restaurant. Zelfs voor de moeilijke eter, zit er zeker wel iets lekkers bij. Een ander groot voordeel van ons restaurant is dat u als teamleider of directeur slechts een vast bedrag per persoon betaalt. U weet van tevoren al hoeveel u kwijt bent voor de hele avond. Alleen voor de consumptie van bier of wijn vragen wij een meerprijs van €2,- per glas.

Ontdek wat onze all-in inhoudt

Bij onze all-in dining zijn echt alle gerechten bij de meerprijs inbegrepen. Zo krijgt u de gelegenheid om alles te proeven wat u wil. Denk hierbij aan sushi of Japanse grill. In ons restaurant eet u uiteraard ook de lekkerste wokmaaltijden. Bij restaurant Su vindt u voor elk wat wils. Houdt u allemaal van sushi? Dan kunt u tijdens uw bedrijfsuitje bij ons sushirestaurant naar hartenlust sushi eten. Losse sushi in een ander restaurant kan aan het einde van de avond prijzig uitvallen, maar bij ons is dit niet het geval. Dat maakt ons een populair restaurant voor een bedrijfsuitje of bedrijfslunch.

Onze tarieven

DI-WO-DO

35,-p.p
 • €3,- per kind (1 t/m 3 jaar)
 • €17 per kind (4 t/m 10 jaar)
 • All-in buffet
 • 3 uur onbeperkt genieten daarna €2,- per 30 min. p.p (kinderen €1,-)

VR-ZA-ZO

37,50p.p
 • €3,- per kind (1 t/m 3 jaar)
 • €19,-per kind (4 t/m 10 jaar)
 • All-in buffet
 • 3 uur onbeperkt genieten daarna €2,- per 30 min. p.p (kinderen €1,-)

SPECIALE DAGEN

42,50p.p
 • €3,- per kind (1 t/m 3 jaar)
 • €22,- per kind (4 t/m 10 jaar)
 • All-in buffet
 • 3 uur onbeperkt genieten daarna €2,- per 30 min. p.p (kinderen €1,-)

Bestel onze heerlijke sushi ook voor op kantoor

Eet u vanavond met de hele afdeling op kantoor, omdat u gezamenlijk overwerkt? Dan brengen wij uw sushi voor zakelijke doeleinden toch gewoon naar u toe. Dat scheelt veel tijd, geld en zorgen. Via ons online bestelsysteem geeft elke persoon aan wat hij of zij wil. Wij bezorgen het op het tijdstip van voorkeur. Als u met een groot gezelschap bent, kies dan voor onze familiemaaltijden of borrelboxen. Dan krijgt u van elk gerecht een klein beetje, zonder dat u te veel betaalt. Heeft u vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op met ons via 035 – 6248123 of boek uw tafel voor uw bedrijfsuitje met sushi in ons restaurant via het reserveringssysteem.

Bezoek Restaurant Su in Hilversum

Reserveren

Plaats reserveren

Jarig?

Bekijk de voorwaarden