Sushi bestellen in Hilversum

Heerlijk onbeperkt Aziatisch Eten

Tafel reserveren, afhalen en bezorgen

Kindvriendelijk restaurant met kinderhoek

Wilt u sushi bestellen en laten bezorgen in Hilversum? Dat doet u natuurlijk bij Restaurant Su. Op onze kaart vindt u de lekkerste en meest exclusieve sushi soorten van dit moment. Bij ons is er veel keuze. Denk hierbij aan california rolls, zalm of komkommer maki of sushi met kip. Voor ieder vindt u bij ons wel iets dat in het smaakpallet past!

Zin om te dineren bij ons all-in-restaurant in Hilversum?

Nu reserveren
Sushi bestellen

Ontdek onze all-in concept

Evenementen
Evenementen
Sushi
Wokken & grillen
Wokken & grillen
Dessert
Dessert
Kinderen
Kinderen
{"visible_panels":"5","width":"2400","height":"700","orientation":"horizontal","panel_distance":"0","max_openedaccordion_size":"50%","open_panel_on":"hover","shadow":"true","autoplay":"false","mouse_wheel":"false"}

Sushi en wokmaaltijden kunt u eenvoudig bestellen en thuis laten bezorgen

Wanneer u er voor kiest om sushi te bestellen en te laten bezorgen, regelen wij dit voor u. Dit zijn niet de enige gerechten die u bij ons vindt. Wokmaaltijden zijn razend populair, omdat u eigenlijk met één gerecht alle kanten op kunt. U kiest namelijk voor uw eigen saus, vlees of vis en bijgerecht. Vaak is het zo veel dat u de dag daarna er nog van eet. Wok en sushi bestellen is dus niet alleen lekker, maar ook voordelig. Vegetariërs kiezen bij ons restaurant voor de komkommer of avocado maki. Heeft u liever grotere stukken sushi? Kies dan voor de crispy vegan roll. Deze is versierd met avocado, komkommer, bosui en een heerlijke unagi saus. Wilt u meerdere uramaki-rollen uitproberen? Bestel dan ons sushi menu voor 25 rollen. Als u van een verrassing op zijn tijd houdt, probeer dan onze special. Dit stukje sushi is elke week weer een verrassing. Sushi bestellen en laten bezorgen verveelt dus nooit.

Wij bezorgen u de lekkerste bijgerechten

Bestel uw favoriete sushigerechten bij Restaurant Su. Sushi bestellen is lekker voor de hele familie of alleen voor uzelf. Geef aan in ons online bestelsysteem wat u lekker vindt en wij bezorgen uw sushi zo snel mogelijk bij u thuis. Onze maximale bezorgtijd is 21:00 uur. Naast de sushi bestelt u bij ons ook de lekkerste bijgerechten. Denk hierbij aan dim sum hapjes, zeewiersalade of edamame bonen. Gefrituurde garnalen of loempia’s zijn lekkere warme hapjes naast de frisse sushi. Onze favoriet als zowel die van onze klanten, zijn de gebakken bananen.

Onze tarieven

DI-WO-DO

30,-p.p
 • €3,- per kind (1 t/m 3 jaar)
 • €13,95 per kind (4 t/m 10 jaar)
 • All-in buffet
 • 3 uur onbeperkt genieten daarna €2,- per 30 min. p.p (kinderen €1,-)

VR-ZA-ZO

32,50p.p
 • €3,- per kind (1 t/m 3 jaar)
 • €15,95 per kind (4 t/m 10 jaar)
 • All-in buffet
 • 3 uur onbeperkt genieten daarna €2,- per 30 min. p.p (kinderen €1,-)

SPECIALE DAGEN

42,95p.p
 • €3,- per kind (1 t/m 3 jaar)
 • €21,95 per kind (4 t/m 10 jaar)
 • All-in buffet
 • 3 uur onbeperkt genieten daarna €2,- per 30 min. p.p (kinderen €1,-)

Plaats een overheerlijke bestelling of kom bij ons eten

Reserveren of sushi bestellen en laten bezorgen, kan vrij snel en eenvoudig via het bestel- of reserveringssysteem. Telefonisch reserveren en bestellen is ook mogelijk via het nummer 035 – 6248123. Onze maaltijden zijn tevens uitstekend geschikt voor bedrijven die eens een andere maaltijd wensen.

Anderen bekeken ook:

Sushirestaurant Hilversum | Wok HilversumBedrijfsdiner Hilversum

Bezoek Restaurant Su in Hilversum

Reserveren

Plaats reserveren

Jarig?

Bekijk de voorwaarden