Wok in Hilversum

Heerlijk onbeperkt Aziatisch Eten

Tafel reserveren, afhalen en bezorgen

Kindvriendelijk restaurant met kinderhoek

Bij onze wok in Hilversum kunt u terecht voor een heerlijk onbezorgde avond. Onbeperkt wokken is in de afgelopen jaren erg populair geworden. Wij van restaurant Su snappen wel waarom. Het Aziatische eten is niet alleen heel lekker, maar het is ook nog eens een leuk uitje voor de hele familie of als bedrijf. Bij onze wok bepaalt u zelf het tempo en de porties waarin u wilt eten. U pakt wat u wilt van ons buffet 一 of u nou een grote of kleine eter bent. Het mooiste is dat u voor alles slechts een vast bedrag betaalt. Ook non-alcoholische dranken zitten hierbij inbegrepen.

Zin om te dineren bij ons all-in-restaurant in Hilversum?

Nu reserveren

Ontdek onze all-in concept

Evenementen
Evenementen
Sushi
Wokken & grillen
Wokken & grillen
Dessert
Dessert
Kinderen
Kinderen
{"visible_panels":"5","width":"2400","height":"700","orientation":"horizontal","panel_distance":"0","max_openedaccordion_size":"50%","open_panel_on":"hover","shadow":"true","autoplay":"false","mouse_wheel":"false"}

Heerlijk restaurant voor wok

De Aziatische en specifiek de Japanse keuken is geliefd bij veel mensen. Dat komt door de kruiden, de lekkere combinaties met vlees en vis en de vele variaties. Ook dat ziet u terug in ons restaurant voor wok. U kiest uw favoriete combinatie met vlees, vis of vegetarisch 一 samen met de saus die u wilt. Is uw favoriet zoetzuur of juist een kruidige teriyaki. In ons restaurant voor wok en all-in dining, kan het allemaal. De kok maakt het voor u klaar terwijl u wacht. Na het bakken gooit hij de maaltijd vers bereid op uw bord. Hoe fijn is dat?

Onbeperkt wokken en sushi eten in een kindvriendelijke omgeving

Naast onbeperkt wokken, biedt Restaurant Su haar gasten verschillende soorten sushi. U vindt bij ons de favoriete klassiekers, zoals de california roll, ebi tempura en verschillende soorten maki. Ook hiervoor geldt dat u lekker pakt wat u wilt. Onze sushi zijn wel zo rijkelijk belegd, dat u er snel vol van zit. Omdat u bij ons graag een paar uurtjes doorbrengt, houden wij rekening met de kinderen van het gezelschap. Dus als u een kindvriendelijk restaurant met kinderspeelhoek zoekt, zit u goed bij onze wok.

Onze tarieven

DI-WO-DO

30,-p.p
 • €3,- per kind (1 t/m 3 jaar)
 • €13,95 per kind (4 t/m 10 jaar)
 • All-in buffet
 • 3 uur onbeperkt genieten daarna €2,- per 30 min. p.p (kinderen €1,-)

VR-ZA-ZO

32,50p.p
 • €3,- per kind (1 t/m 3 jaar)
 • €15,95 per kind (4 t/m 10 jaar)
 • All-in buffet
 • 3 uur onbeperkt genieten daarna €2,- per 30 min. p.p (kinderen €1,-)

SPECIALE DAGEN

42,95p.p
 • €3,- per kind (1 t/m 3 jaar)
 • €21,95 per kind (4 t/m 10 jaar)
 • All-in buffet
 • 3 uur onbeperkt genieten daarna €2,- per 30 min. p.p (kinderen €1,-)

Eten bestellen bij de wok in Hilversum

Bent u gek op sushi of wok, maar gaat u liever niet de deur uit dit keer? Tijdens uw ontspannen weekend bestelt u gewoon de beste Aziatische maaltijden bij ons. Wok of sushi bestellen van ons restaurant doet u via ons online bestelsysteem. Wilt u toch genieten van wok in ons restaurant? Reserveer dan de tafel voor u en uw gezelschap via ons boekingssysteem. Telefonisch is ook mogelijk via het nummer 035 – 6248123.

Bezoek Restaurant Su in Hilversum

Reserveren

Plaats reserveren

Jarig?

Bekijk de voorwaarden