Restaurant voor onbeperkt eten

Heerlijk onbeperkt Aziatisch Eten

Tafel reserveren, afhalen en bezorgen

Kindvriendelijk restaurant met kinderhoek

Zoekt u een restaurant in Hilversum waar u met de hele familie onbeperkt kunt eten? Dat kan bij Restaurant Su. Vanwege ons uitgebreide buffet, voldoende plek voor grote groepen en speelmogelijkheid voor kinderen zijn wij er voor iedereen. U kunt bij ons online of telefonisch reserveren.

Zin om te dineren bij ons all-in-restaurant in Hilversum?

Nu reserveren

Ontdek onze all-in concept

Evenementen
Evenementen
Sushi
Wokken & grillen
Wokken & grillen
Dessert
Dessert
Kinderen
Kinderen
{"visible_panels":"5","width":"2400","height":"700","orientation":"horizontal","panel_distance":"0","max_openedaccordion_size":"50%","open_panel_on":"hover","shadow":"true","autoplay":"false","mouse_wheel":"false"}

Buffetrestaurant waar onbeperkt eten mogelijk is

Als u graag veel keuze heeft, dan zit u bij ons restaurant met onbeperkt eten zeker goed. Wij bieden van alles aan op het gebied van de Aziatische keuken. Denk hierbij aan sushi, wokmaaltijden en dim sum. Daarnaast heeft u onbeperkte keuze uit nasi, bami of witte rijst.  Het mooie hiervan is dat u niet per gerecht betaalt. U betaalt slechts één vast bedrag per avond. U pakt van het buffet waar u trek in heeft en ook de non-alcoholische drankjes bestelt u zonder extra kosten. Drinkt u toch graag een wijntje of biertje? Dat kan! Onze bier- en huiswijn is slechts €2,- per glas extra. Dat is natuurlijk een stuk voordeliger dan wanneer u ergens anders uit eten gaat.

Dé ideale plek om met collega’s of vrienden te eten

Wilt u met een grote groep ergens eten? Bij ons is er voldoende plek. Laat het dan wel van tevoren weten, zodat wij rekening houden met de hoeveelheid eten die wij klaarzetten. Dit geldt voor bijvoorbeeld verjaardagen, jubilea en avondjes uit met de vriendengroep. Ons restaurant is bovendien een leuk restaurant voor een bedrijfsactiviteit. Wij ontvangen vaak afdelingen van grote bedrijven of mkb-organisaties voor hun bedrijfsuitjes. Heeft u de jaarlijkse omzet behaald of is de directeur jarig? Bij ons viert u het zelfs met twintig man als u dat wil. Elke collega eet zijn buik rond in ons restaurant met onbeperkt eten.

Onze tarieven

DI-WO-DO

34,50p.p
 • €5,- per kind (1 t/m 3 jaar)
 • €17,- per kind (4 t/m 10 jaar)
 • All-in buffet
 • 2,5 uur onbeperkt genieten daarna €2,- per 30 min. p.p (kinderen €1,-)

VR-ZA-ZO

37,50p.p
 • €5,- per kind (1 t/m 3 jaar)
 • €19,- per kind (4 t/m 10 jaar)
 • All-in buffet
 • 2,5 uur onbeperkt genieten daarna €2,- per 30 min. p.p (kinderen €1,-)

SPECIALE DAGEN

42,95p.p
 • €5,- per kind (1 t/m 3 jaar)
 • €22,5 per kind (4 t/m 10 jaar)
 • All-in buffet
 • 2,5 uur onbeperkt genieten daarna €2,- per 30 min. p.p (kinderen €1,-)

Kom uw buik rond eten bij ons

Eten is leuk, lekker én gezellig bij restaurant Su. Bovendien zijn wij goed te bereiken met het openbaar vervoer. In de buurt is er voldoende parkeergelegenheid. Maak nu uw reservering online via onze site. Telefonisch reserveren kan via het nummer 035 – 6248123. Wij zien u graag snel bij onze all-in dining.

Bezoek Restaurant Su in Hilversum

Reserveren

Plaats reserveren

Jarig?

Bekijk de voorwaarden